Biomassa zoals u het nodig heeft

Met Woodle kunnen biomassagebruikers weer een nieuwe stap maken bij het verfijnen van de duurzaamheid van hun bedrijf. De toepassingen van Woodle, in al zijn variaties qua vochtigheid en structuur, zijn legio. Onder andere als bijstook in de energiebranche, als grondstof voor het maken van biogas en bio-kunststoffen, als ‘groene’ toevoeging in bouwmaterialen en in de tapijtindustrie, als animal bedding (ondergrond voor dieren) en nog veel meer (toekomstige) toepassingen.
Woodle van BioDry levert nog meer voordelen op: niet alleen is gemakkelijker te voldoen aan de door de overheid opgelegde normen, maar de verfijnde afstemming van de biomassa scheelt ook extra handelingen in het productieproces en dat levert extra financieel voordeel op.
 

Duurzamer kan het dan niet.

 

'Duurzame ontwikkeling is de ontwikkeling die aansluit op de behoeften van het heden zonder het vermogen van de toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen.'
(Duurzaamheid volgens de World Commission en environment and Development van de Verenigde Naties in het rapport "Our Common future").